Ma numesc Iulia Preda si m-am nascut sub zodia racului, o zodie creativa care m-a ajutat sa am preocupari diverse precum actoria, teatrul, televiziunea, muzica, filmul, limbile straine si calatoriile, parfumurile precum si abilitati tot atat de diverse si complexe: sociabilitate, flexibilitate, abilitatea de a vorbi in public. Cu toate acestea am ales o profesie stiintifica: aceea de farmacist. Dar de multe ori in profesia de farmacist este nevoie de ambele: arta si stiinta. Dupa absolvirea facultatii mi-am perfectionat cunostintele prin orientarea catre domeniul cosmetic si parfumerie, in care am obtinut o serie de specializari si competente. Sunt autoarea unui numar de 21 de produse cosmetice pentru ingrijirea corporala si a tenului, obtinute in urma colaborarii cu prestigioase laboratoare cosmetice din tara si strainatate, precum Elvetia, Franta, Israel. De curand am abordat si domeniul parfumurilor urmand un curs de specializare in Franta, in orasul denumit “Mecca Parfumurilor” – Grasse.

Farmacia inseamna comunicarea cu pacientul si implica un act medical. Am incercat sa maresc spatiul de comunicare al unei farmacii inlocuindu-l cu spatiul virtual al televiziunii, unde de doi ani particip la realizarea rubricilor medicale cu sfaturi de sanatate si frumusete, incercand sa consider fiecare telespectator un pacient din farmacie.
Cu aceasta pagina de internet vreau sa ii ajut pe toti cei care acceseaza site-ul meu, www.iuliapreda.ro, cu sfatul avizat al unui farmacist, cu sfaturi despre cosmetica, farmacie, medicatie, creme, estetica faciala si corporala, sfaturi de frumusete, sfaturi de sanatate, sfaturi cosmetice si despre tratamente corporale ce se pot face intr-un salon de infrumusetare.

Leave a Reply

May 2016
M T W T F S S
« Jan    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031